Dykcenter och butik

Gasbolaget är sedan en tid tillbaka ett Mares Dykcenter Vi säljer främst produkter från just Mares men har även de flersta förekommande märken på marknaden men lagerför Apeks, Aqualung, Agir, Faber Cylinders, OMS, Interspiro, Ursuit, Suunto, Metalsub, Technisub och Eurocylinder.

För UV-foto har vi Nacuticam, Sea & Sea´s och UCLS utrustning och UV-hus. Du kan även delbetala ditt köp eller göra kampanjköp via klarna. Välkommen in i butiken så berättar vi mer.

Vi servar regulatorer av alla märken och det kan utföras i samband med provtryckning av flaskan. Behöver Ni byta batteri i din dykdator? Vi provtrycker datorn efter batteribytet, utan att dränka den i vatten.

Vi samarbetar med Dräktverkstan, lämna in din dräkt för reparation eller modifikation hos oss. Vi ser till att dräkten kommer till och från dräktverkstan i Stockholm.

Är det något du söker så kolla med oss först. Vårt mål är att hålla samma priser som svenska nätbutiker men att du kan klämma och känna på produkten innan du köper den.

Väntetid för service av dykutrustning är i nuläget ca 1 vecka och för provtryckning ca 2 veckor. Vid prioritetstillägg kan din flaska bli klar inom 24 timmar, det kostar 250 kr  extra per flaska.

För att komma till Gasbolagets Webshop, klicka HÄR.

Kontakta Dan via telefon 070-796 80 55 eller maila.

Utbildning inom dykning erbjuds i samarbete med DK Masen (Klicka på namnet för att komma till sidan)

För undervattensfoto klicka på AQUAPHOTO.se