Tjänster

Butik för gasol och gasolprodukter

Välkommen in till vår butik, där kan du köpa gasol och gasolprodukter.

Distribution

De flesta av våra gasolkunder får sina flaskor levererade. Här leverera Sonny gas till en av våra kunder. Behöver du beställa gas?
Ring 070-796 80 54 och planera din leverans med Sonny.

Provtryckning / Återkommande Kontroll

Vi utför fyllning och service av flaskor för bland annat komprimerad luft, syrgas, argon, helium, koldioxid och paintball, om det vid fyllning innebär att flaskan inte är inom kontrollintervallet utför vi även återkommande kontroller. Vi är ackrediterade av Swedac för att uföra återkommande kontroller. När Er flaska provtrycks kan ni samtidigt få kranen servad.
Vi utför även syrgasanpassning upp till 100% oxygen, invändig och utvändig blästring samt målning med slitstark epoxyfärg som grund och Poluretan som ytskikt. Du kan även lämna in din dykregulator för service. Vi har reservdelar till alla förekommande märken. I vår dykbutik säljer vi allt som har med dykning att göra. Är det något du söker så kolla med oss först. Vid frågor om ärenden som gäller återkommande kontroller och dykutrustning kontakta Dan på 070-796 80 55.
  • analys-21
  • analys-13
  • pafyllningar3

Luft-, gasfyllningar och Luftanalyser

Vi fyller andningsluft med vår kompressor. Den levererar upp till 300 bar. Luften analyseras kontinuerligt och är fri från olja, koloxid och vatten. Vi fyller även Nitrox & Trimix i valfri blandning, Syrgas, Argon och Helium.
Vi har alltid tillgång till Oxygen, Helium och Argon och vi fyller och provtrycker även paintballflaskor. Vi utför analys av andningsluft enligt svensk standard SS EN 12021:2014. Vi mäter olja, kolmonoxid, koldioxid, syrehalt och daggpunkt (fukt). Vi kan även mäta svaveldioxid, kväveoxid och kvävedioxid eller anpassa Er analys efter era behov. Kontakta oss för priser, information och beställning.

Installation & Service

Vi utför alla slags gasolinstallationer från industri till restaurang och privata hem. Här ovanför visas en instalation vi gjort på Volvo i Köping.

Uthyrning av gasolprodukter

Vi hyr ut gasolcisterner, gasolanläggningar, terassvärmare, gasolkanoner, grillar, paellapannor, m.m.

För mer information om uthyrning var god kontakta oss.
Kontoret 023-77 10 43

Installation av tankflaskor


Vi installerar fasta tankar för gasol i husbilar.